U trendu

„Muvanje“ je pristup

Muškarci mogu da se podele u dve grupe: na one koji umeju da „muvaju“ i na one kojima to jednostavno ne polazi za rukom. Prvi uvek i u svakoj prilici znaju pravu reč koju treba reći a kojom će započeti konverzaciju sa devojkom koja im se sviđa, dok se drugi spetljaju čak i kada je ona ta koja vodi glavnu reč ako nekim slučajem dođe do kontakta. Prva grupa su muškarci koji jure, a druga grupa su muškarci koji beže.

Smeliji muškarci najviše se oslanjaju na svoje samopouzdanje. Oni su tu da bi pobedili i svoju pobedu ovekovečili uzimanjem broja telefona koji će možda pozvati. Muškarci koji nemaju tu smelost daleko teže mogu da se izbore sa situacijom u kojoj su se našli, i osim ako devojci ne bude ekstremno simpatična ta njihova smotanost, teško će uspeti da poentiraju. Smeliji tipovi su spremniji. Oni preuzimaju rizik; čak i ako se na kraju ništa ne dogodi, ubeležiće čitav događaj kao još jedno pozitivno iskustvo.

Oni drugi nemo će posmatrati svoj neuspeh. Sedeće i gledaće devojku koja im se dopada i na tome će se sve završiti. U svakom slučaju, ključna stvar je aktivnost. Kada je u pitanju „muvanje“ kao pristup, zabranjeno je stajati i čekati. Ukoliko ste u klubu, bilo bi dobro da napravite bar dva kruga kako biste videli šta se sve nudi na „meniju“. Potom pažljivo odaberite, a zatim pređite u navalu.

Ukoliko se nađete u kafiću, situacija je kudikamo lakša, jer je to pregledniji prostor, pa odmah možete da procenite da li je tu neka devojka koja privlači vašu pažnju, kao i to kakva je verovatnoća da pronađete slobodno mesto negde u njenoj blizini kada joj bude zatrebao upaljač. U svakom slučaju, trudite se da šaljete upečatljive poglede – posle izvesnog vremena, oni će biti pretvoreni u akciju pošto će devojka vrlo verovatno pomisliti da niste normalni ako samo sedite i satima je fiksirate pogledom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.