U trendu

NAJSEKSI lekar na svetu radi baš u Beogradu (video, foto)

Dođe nam da bez razloga odemo pod njegov nož 😉

Ne možemo zameriti ženama što ovom 29-godišnjem lekaru iz Beograda ne daju mira. Otkako su Vasilija Vujovića proglasili najseksepilnijim, samo ima probleme…

Plastičnog hirurga Vasilija Vujovića iz Beograda Daily Mail neslužbeno je proglasio najseksepilnijim doktorom na svetu. Ovaj 29-godišnjak specijalizovao je rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, a stalno je na meti žena, posebno onih koje dolaze na njegovu kliniku.

– Imam problema, priznajem. Ali, čovek mora da nauči da se nosi s tim i odupre iskušenjima – ispričao je.

Dodaje da je u poslu u kom radi dobar izgled jako važan, a otkrio je i kakve žene mu se sviđaju.

– Ne volim agresivne devojke, već one zanimljive, zabavne i koje i maju smisla za humor. Fizički izgled mi nije važan. Lepota je u oku muškarca koji gleda ženu, pa mi je najvažnije da je ona meni predivna – kaže ovaj zgodni hirurg.

Neke žene su priznale da im je toliko lep da teško odvajaju pogled s njega.

Oženjen je i ima 5-godišnjeg sina – upamtite!

Kada je estetska hirurgija u pitanju, kaže da žene u Srbiji najčešće dolaze na povećanje usana, grudi i zadnjice, dok muškarci najčešće smanjuju nos i povećavaju usne.

5 komentara
 1. Anonimni

  Meni nije nista posebno,decko ko i svaki drugi,super je sto je zavrsio za doktora,nek bude prizeman,normalan covek koji ce svoj posao da radi kako treba,a ne da se opterecuje slikanjem

 2. Nataša Gajić

  A on šta je povećao… konto? estetska hirurgija… hmmmmm doktoreee… prije da si „javna ličnost“ (glumac-junac i tako to… problemi itekakvi!)

  1. Kića

   Natašaaaaa! Ubiše te kompleksi a para nema…

   1. Nataša Gajić

    „kum je rod“- a brat?!

   2. Anonimni

    Ok

Napišite komentar