Najveći muški kompleksi i laži u koje i sami muškarci veruju

Muškarci su podjednako nesigurni oko istih stvari kao i žene, ali često ih se toliko stide da o njima i lažu.

Višak ili manjak kilograma

Iako žene retko govore da imaju više kilograma nego što zaista imaju, muškarci često povećaju tu brojku, posebno ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60 posto muškaraca smanji, a 40 posto poveća brojku kada je reč o kilogramima.

Odlazak u salone za ulepšavanje i upotreba kozmetike

Ne volimo samo mi dobru hidratantnu kremu ili tretman čišćenja lica. Muškarci podjednako kao i žene uživaju u tetošenju u salonima lepote, ali jedina je razlika u tome što se oni vrlo često stide da to priznaju.

Visina

Muškarci nižeg rasta često se osećaju vrlo nesigurno u prisutnosti devojaka u visokim potpeticama pa zbog toga ponekad izbegavaju mesta gde je to uobičajen dress code.

Godine

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se isto ponekad osećaju nesigurno zbog godina pa ih često smanje i za celu deceniju.

Stanje na bankovnom računu

Većina muškaraca sanja da bude dovoljno dobro situirana kako bi mogli da uzdržavaju porodicu, poseduju željeni auto… Uz to ide i činjenica da velik broj žena finansijska stavka privlači gotovo jednako kao fizički izgled pa nije čudno ako se muškarac oseća nesigurno bez dostatnih finansijskih sredstava.

Seksualno iskustvo i sposobnost

Ovo je, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi da ostavi dobar utisak, što na društvo, što na lepši pol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.