Naučnici otkrili načine kako da postanete privlačniji damama

Naučnici još nisu pronašli način da u potpunosti razumeju privlačnost između dvoje ljudi, ali konstantno otkrivaju nove načine na koje bi moglo da se utiče na to. Ovo su neki od saveta za muškarce ukoliko žele da deluju privlačnije ženama.

Pustite bradu

Jedna je studija potvrdila ono što su mnogi već znali, a to je da žene više privlače muškarci koji imaju kratku bradu nego oni koji su potpuno obrijani. Brada često asocira na muževnost i ozbiljnost, ali i dominaciju.

Poradite na mišićima

Žene više žele veze sa mišićavim muškarcima nego sa onima koji uopšte nisu u formi, kaže istraživanje. Ipak, ovde treba naći zlatnu sredinu, jer se pokazalo da te veze ponekad traju kraće od onih sa muškarcima koji nisu preterano mišićavi.

Budite fini

Ocenjivanje po fizičkom izgledu najčešće se svodi na lepotu, ali i osmeh može da radi u vašu korist. Muškarci koji su fini i koji se povezuju sa pozitivnijim odlikama delovaće atraktivnije ženama.

Smisao za humor pomaže

Smeh je uvek moćno oružje, pa tako i kod privlačenja partnera. Istraživanje je pokazalo da žene više privlače muškarci koji imaju dobar smisao za humor i umeju lako da ih nasmeju.

Pas je čovekov najbolji prijatelj

Muškarci koji imaju psa privlačniji su ženama od onih koji ga nemaju i lakše će privući njihovu pažnju dok ga šetaju. Ovo ženama pokazuje da su sposobni za brigu o nekome i da mogu da se obavežu na duže vreme.

Ekstremni sportovi mogu da budu poželjni

Ekstremni sportovi, poput brdskog biciklizma, ronjenja i slično, mogu da povećaju privlačnost muškaraca. To je zato što donekle podsećaju na odlazak u lov i traženje hrane koje su obavljali naši preci i govore o sposobnosti pojedinca.

Izgledajte ponosno

Muškarci i žene različito gledaju na izraze lica kod potencijalnih partnera, pa je tako ženama najprivlačniji izgled ponosa kod muškaraca. Uprkos tome što je to i odraz sreće, najverovatnije je u pitanju dokaz nekog ostvarenja i mogućnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.