Neodoljivi za nju

Istina je da su neki muškarci, iako nisu naročito zgodni i pametni, pripadnicama lepšeg pola privlačniji i interesantniji. Ako se pitate kako to da neki dasa, ni upola uspešan i zgodan kao vi, ima prođu kod te i te dame, rešenje je vrlo jednostavno. Tajna njegove zavodljivosti i neodoljivosti u ženskim očima je u svesnom isticanju onih osobina koje žene smatraju najprivlačnijim. Međutim, bez brige, uz malo truda svako može da osvaja i da postane neodoljiv u očima dame koja ume da očara.

Pokazivanje u pravom svetlu podrazumeva da se istaknu sve fizičke i psihičke prednosti. Budite originalni, jer upravo ono po čemu se razlikujete od ostalih momaka može da privuče njenu pažnju. Dakle, samo ukoliko imate smisla za humor, pokažite to – imitiranje vam neće nimalo pomoći.

Pozitivan stav prema životu i te kako je bitan, jer nijedna dama ne želi da provodi svoje dragoceno vreme kraj sumorne osobe koju unesrećuju i najsitniji problemi. Neka vam samopouzdanje uvek bude u prvom planu, jer žene obožavaju muškarce koji su sigurni i spremni da se snađu u svakoj situaciji. Međutim, to što verujete u sebe ne mora da znači da znate baš sve.

Pored toga, devojke ne vole previše nametljive muškarce. Postoje i diskretniji načini koji će vam pomoći u akciji osvajanja. Obratite posebnu pažnju na govor tela i na poglede. Te dve stavke ponekad umeju da kažu više nego gomila izgovorenih reči u jednom tako bitnom trenutku kao što je momenat prvog zavođenja. Njeno lice i telo, način na koji se osmehuje ili vas posmatra, kako drži ruke i da li su joj noge prekrštene u vašem pravcu ili sasvim suprotno – sve to veoma jasno signalizira da se pored verbalne komunikacije koju obavljamo svakog dana dešava i ona druga, ne tako lako uočljiva, ali veoma značajna za razumevanje muško-ženskih igara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.