Neodoljivi zabavljači (1)

Bilo da izgledate pristojno poput Breda Pita, ili luckasto poput Denisa Rodmana, muškarci koji vole da zabavljaju žene imaju jednu važnu zajedničku crtu – mahom je reč o osobama koje će napustiti žene dok trepnu, neće održati dato obećanje i, pre ili kasnije, žene koje su s njima završiće u drugoj fioci. S obzirom na to da znamo koliko žene umeju da procene i ocene muškarce, treba se zamisliti ima li smisla verovati im u potpunosti. Dakle, muškarci koji su duhoviti i znaju da se snađu u svakoj situaciji ne ostavljaju dobar utisak kod pripadnica lepšeg pola? Moguće…
Samo… Treba se setiti da je ona bila ta koja vam je prišla na venčanju svoje najbolje prijateljice jer ste jedini od svih prisutnih muškaraca znali da plešete bečki valcer. A onda kada ste je odveli u park s čašama šampanjca, citirali joj stihove, brali cveće ili plesali za nju po kiši, tada joj nije smetalo da je zabavljate. Tipično ženski. Posle pet dana ona će saznati da nije jedina, počeće da se nervira što je nasela i onda… Okarakterisaće vas kao veštog glumca, kojeg žene treba da se čuvaju. Budite uvereni da neće pozitivno pričati svojim drugaricama o vama. Reći će da volite publiku i divljenje, da ćete učiniti sve da osvojite žensko srce, a zatim ćete pobeći zato što ste nezreli, nesigurni, zato što živite u svetu iluzija i sve što radite ne radite iz srca nego da biste zadivili druge. Da li vas je „provalila“?
Nećete dobro proći ni ako poznajete vlasnike važnijih klubova ili kafića po gradu, ako se dobro oblačite – samo će vam prikačiti da spadate u one koji imaju strože kriterijume prilikom odabira „plena“. Reklo bi se, kako god da okrenemo priču, iz ženske perspektive muškarci su namazani svim bojama, skloni smo da sve probamo, pretvaramo ih u kraljice opijene adrenalinom za nekoliko trenutaka, a onda ih ostavljamo posle kratkotrajnog zanosa… Zašto nam se onda uvek vraćaju?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.