Nije onaj na koji mislite: Ovom delu muškog tela najviše prija ženski dodir!

Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. Ali, na njegovom telu postoje čarobne tačke strasti, a ni jedna se ne nalazi ispod struka!

Osim pupka, prepona i, naravno muškog polnog organa, na telu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Za poljupce

Muškarci su kao i žene senzualna bića. Ako želite da u njemu probudite strast obratite pažnju na njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom delu vrlo su strastveni i zavodljivi pa se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice, piše Zadovoljna.hr.

Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na delu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik upotrebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dolje. Ovaj nežan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s poljupcima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)