Nije teško biti Kazanova (1)

Zavodnik kalibra jednog Đakoma Kazanove, Don Žuana ili Rudolfa Valentina danas ne mora da bude ni naročito lep, ni naročito potentan, a ni naročito bogat. Muškarac koji želi da bude zavodnik treba samo da prati najvažnija pravila igre zavođenja koja muškarcu zavodniku predstavljaju osnovni cilj. Zavodnike ne zanimaju ni žene, ni seks, a još manje ljubav. Najveće zadovoljstvo je upravo ono koje pružaju čari same igre zavođenja. Dakle, zavodnik je onaj koji može da se pohvali kako je lako i brzo osvojio najprivlačniju devojku u društvu.

O tome kako se zavodi, kao i o tome ko zapravo zavodi, a ko biva zaveden pisane su mnoge knjige, a tim problemom bavili su se mnogi seksolozi. Ipak, uz nekoliko osnovnih pravila koja su univerzalne prirode svako može da se s lakoćom pretvori u zavodnika velikog stila.

Prva stvar, koja se ujedno smatra i elementarnom, jeste da se na samom početku pravite da ste što manje zainteresovani. To podrazumeva da nikada, ali nikada, ne prilazite devojci na najdirektniji mogući način ukoliko želite da zavođenje bude uspešno. Umesto da se odmah koncentrišete na nju, svoju prvobitnu pažnju usmerite prema njenim prijateljima. Tako ćete uspešno početi da sužavate obruč oko nje.

S vremenom pređite u napad na njenu sujetu. Ako je devojka veoma lepa, vrlo je verovatno da je toga i svesna. Uobraženost je nešto što se podrazumeva u takvoj situaciji, čak i onda kada se ništa ne podrazumeva. Nije loše ako se nekoliko puta našalite na račun njenog izgleda, jer će je to u kratkom roku naterati da spusti gard (da ne kažemo – nos). A kako vi treba da se ponašate za to vreme? Jednostavno. Sve vreme treba da radite na svom karakteru. Budite sigurni u sebe i ponašajte se dominantno, poput pravog alfa mužjaka u prirodi, kojem nijedna ženka, ma koliko se trudila, ne može da odoli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.