U trendu

Novi vi

Stojite ispred otvorenog ormana i zurite u brdo izgužvanih stvari i niz žičanih vešalica s čistom ili samo jedanput nošenom odećom. Umesto da se brzo obučete, stojite desetak minuta i ne znate šta da odaberete. Očaj će vas uhvatiti ako u narednih sat vremena treba da budete na aerodromu, a još niste ni počeli da se pakujete. Zgrabićete s police nekoliko košulja i strpati ih u putnu torbu, a za svaki slučaj ponećete i jedno odelo – ako budete morali da prisustvujete nekoj svečanoj večeri. Nećete imati vremena da proverite koja se kravata najbolje slaže s odelom po boji i materijalu. Mislite da će rešenje biti to što ćete jednostavno ubaciti u torbu svih pet koje imate? Greška.
Neka vas ne mrzi da slažete svoje stvari. Tako ćete bar izbeći otvaranje fioke u kojoj vas čeka gomila neuparenih čarapa jer vas je mrzelo da to uradite posle pranja. Ako vas sličan nered čeka i u delu gde držite donji veš, bolje da ga i ne nosite sa sobom na put nego da u nekoj od prodavnica na aerodromu kupite pet pari novih bokserica. A usput ćete razmišljati i o tome šta ako se nijedna od košulja koje ste poneli ne bude slagala s odelom. A jesu li kravate koje ste poneli još uvek u modi? Ako ništa drugo, barem ćete imati veš koji ste kupili na aerodromu – valjda će njegov kvalitet opravdati paprenu cenu i izdržati barem deset pranja. Zapravo, sve nedoumice mogli biste da izbegnete ukoliko biste se po povratku s puta pozabavili svojim ormanom i osvežili svoju garderobu novim kvalitetnim komadima odeće. Pre ili kasnije se morate oprostiti od farmerki koje ste nosili u studentskim danima ili majice kratkih rukava koju ste svojevremeno kupili na koncertu omiljene rok grupe.
Nemojte da vas brine i umara presvlačenje u kabinama u raznim prodavnicama muške odeće, jer ćete u ogledalu videti potpuno nov odraz, koji će vam ulivati samopouzdanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.