U trendu

Objavljena lista zemalja u kojima žive najobdareniji muškarci, evo gde su Srbi (foto)

Lista  koju je objavila onlajn platforma za muško zdravlje Online pharmacy From Mars, otkrila je u kojim državama žive muškarci s najvećim penisom.

Kako piše Daily Star, za sastavljanje liste korišćeni su podaci s Googlea, a u istraživanje je bilo uključeno više od 80 zemalja.

Podaci su otkrili da prosečno najveću dužinu penisa u erektivnom stanju imaju muškarci koji žive u Ekvadoru. Njihova prosečna dužina iznosi 17.61 centimetar, što je otprilike 10 posto, odnosno 1.76 cm više od prosečne dužine.

Na drugom mestu su muškarci iz Kameruna s prosečnom dužinom 16.67, a na trećem Bolivijci sa 16.51.

Srbi su se našli na solidnom 33. mestu liste, osmom kada su u pitanju evropske zemlje, s prosečnom dužinom penisa 14.87. Muškarci iz Hrvatske su odmah iza s dužinom od 14.77.

Na poslednjem mestu liste našli su se muškarci iz Kambodže, čija prosečna dužina penisa iznosi 10.04 centimetra.

Ipak, treba imati na umu da se istraživanje oslanja na podatke koje su ispitanici sami merili i prijavili, stoga postoji velika mogućnost da su rezultati neprecizni.

Da li je veličina stvarno bitna?

Farmaceut Navin Kosla, koji je recenzirao studiju, rekao je: „Bez obzira na to jesu li ljudi zabrinuti zbog veličine ili oblika, ili bilo kojeg drugog aspekta po tom pitanju, većina nas se u nekom trenutku zapitala da li je naš polni organ dovoljno veliki. Veličina penisa može imati ogroman uticaj na samopouzdanje i sliku o sebi“, rekao je.

Zaključujući studiiu, Navin je odgovorio na pitanje da li je „veličina zaista važna“.

„Na kraju, odgovor je možda da, možda ne. Istina je da su muškarci puno više zabrinuti oko veličine svog penisa od njihovih partnerki“, zaključio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)