U trendu

Od ovakvih bežite: Tipovi muškaraca uz koje se nećete usrećiti

Ako muškarac stalno kasni, nedostaje mu ambicije ili kontrolira svaki vaš pokret, to su jasni su znakovi da on nije idealan partner za vas. Početna zaljubljenost sprečava nas da vidimo stvari kakve zapravo jesu, a s vremenom može postati samo gore. Evo kakve tipove muškaraca treba izbegavati u širokom luku, kako je naveo američki stručnjak za veze.

Komotni tip

Na početku veze ovakav komotni tip muškarca više voli da ostaje kod kuće i druži se s vama, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Iako to u početku može da prija, s vremenom takvo ponašanje postaje zamorno. Njemu se sviđaju stvari kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. A da bi veza napredovala treba se razvijati, a ne stagnirati.

Onaj koji u ženi traži sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku već sluškinju. On traži nekoga ko će mu prati posuđe, kuvati i spremati za njim nakon što se iselio od svojih roditelja. Takav će tip svoju partnerku tretirati kao drugu majku koja ispunjava sve njegove želje. Ali, da bi veza opstala, partneri podjednako treba da obavljaju svoj deo posla, a ne da svoje obaveze prebacuju na drugog.

Škrtica

Škrtog muškarca koji je toliko opsednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaki dinar, treba izbegavati u širokom luku. Iako je sasvim u redu biti štedljiv, preterivanje i ‘zaboravljanje’ novčanika nije nimalo privlačno. Muškarcu koji radije troše tuđi novac nisu nimalo privlačni i treba ih izbegavati.

Lenština

Iako na početku veze ovakav muškarac šarmira svojim ambicijama, s vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, pa je na vama da mu jasno pokažete kako ne nameravate da izdržavate radno sposobnog muškarca.

Kontrol-frik

Kontrol-frik muškarac stalno prati svoju partnerku. On želi da kontroliše svaki njen pokret, odabir prijatelja pa čak i posao. On je jako ljubomoran i nesiguran u sebe, a kontrola mu podiže samopouzdanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.