Odabir mesta

Upoznali ste se i svideli jedno drugom sasvim dovoljno da izađete na pravi sastanak. Kakve želje ona ima – obično nemamo pojma. Da li želi nešto duže ili vezu za jedno veče? Obično je u pitanju ovo prvo, ali nikad se ne zna. Bilo kako bilo, dosta toga se može zaključiti već na osnovu samog izbora mesta gde će se odigrati vaš prvi sastanak. Bioskop, žurka, večera za dvoje, piće u obližnjem baru pitanje je sad.
Bioskop je uvek najsigurnija varijanta, posebno ukoliko ne volite previše da rizikujete. Sedište će vam omogućiti da ona bude blizu vas, a posle filma ćete svakako imati o čemu da razgovarate. Izbor filma koji ćete pogledati takođe može da bude od velikog značaja. Nemojte odmah pucati na horore ili akcione filmove, ali nemojte dozvoliti ni da njen izbor prevagne, jer ćete u suprotnom najverovatnije zaglaviti na projekciji neke isprazne ili poluduhovite melodrame. Potrudite se da film koji odaberete ima sadržaj koji će vam pokrenuti ostatak večeri. Ukoliko se odlučite da je povedete na zabavu kod svojih prijatelja, razmišljajte o tome kako će taj poziv izgledati iz njene vizure. Jedna stvar će biti očigledna – bliski ste sa svojim prijateljima, u njihovoj blizini se osećate sigurno i opušteno. Drugo što će dama „pročitati“ jeste to da vam se svakako sviđa (i da neće biti zabava samo za jedno veče) pošto ste pokazali želju da je upoznate sa sebi dragim ljudima.
Što se tiče večere udvoje, to je dobar potez; ako ni zbog čega drugog, onda zato što u trenucima kada situacija „zapne“ ili se pojave neprijatne tišine, oboje uvek možete da posegnete za hranom koja vam je poslužena, sve dok ne smislite nešto što će dalje pokrenuti razgovor u željenom pravcu. Trudite se da ne pokušavate da je impresionirate cenom jela za koje ste se opredelili – mogla bi da pomisli kako time planirate da je zainteresujete za drugi sastanak, što svakako nije pravi potez. Pošto odlazak na večeru može da bude prevelik pritisak (ne samo mentalni već i materijalni), možda ne bi bilo loše da obližnji bar ili bar u kojem ste se upoznali bude mesto za vaš prvi zvanični sastanak. Tako se niko neće osećati previše povređeno ako sastanak ne uspe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.