Ona je vaša striptizeta

Poznate su vam veštine svlačenja varijetetskih ili barskih igračica, međutim, može se dogoditi da vi ne žudite za čarima profesionalnih striptizeta. Da biste postigli erotsko uzbuđenje, čeznete za tim da vam upravo vaša devojka priredi vruć striptiz. Zvuči li to kao nemoguća misija i kako je moguće ubediti je?

Za početak, treba joj staviti do znanja da vas to uzbuđuje, ali ne zbog toga što smatrate da je vaš seksualni život zapao u ćorsokak. Morate joj to predstaviti na takav način da taj predlog za nju bude pohvala njenim čarima, u kojima želite dodatno da uživate. Ovu temu možete spomenuti dok se ona svlači i sprema za spavanje, nipošto u trenutku kada se spremate da vodite ljubav – to će izgledati jeftino. Obratite pažnju na njenu reakciju. Pažljivo je posmatrajte i lovite njen pogled. Ukoliko vidite da je stidljiva, reči izgovarajte nežno, šapatom; uvek se trudite da izbegavate vulgarne fraze kojima ćete pokušati da je ubedite kako je striptiz ono što vam je oboma potrebno.

Važno je da ona ima poverenja u vas. To je već globalan pokazatelj da će pristati. Potrudite se da napravite intimnu atmosferu i da je na nenametljiv način uvedete u priču o tome šta koga uzbuđuje. Razgovarajte i o praktičnim aspektima. Predložite da vi odaberete tip donjeg veša, a ona boju. Račun, naravno, vi plaćate. Nije potrebno da je vodite po zagušljivim barovima da bi ona videla umešnost i majstorije profesionalki. Naprotiv, to bi moglo da bude kontraproduktivno.

Onda na red dolazi izbor muzike, što je stvar ličnih preferenci – vaših i njenih. U krajnjoj liniji, uvek možete da se prisetite šta je sve radila Kim Bejsinger tokom pesme „You can leave your hat on“ u kultnom erotskom filmu „Devet i po nedelja“. Međutim, ukoliko vaša izabranica pristane na erotski ples samo za vaše oči, budite spremni za kontrauslugu. Žene vole muški striptiz, te se nemojte iznenaditi ako ona od vas zatraži da zaplešete skidajući sa sebe deo po deo garderobe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.