Ona ne želi da dominira

Iako su žene danas mnogo agresivnije (ponekad čak i previše, do te mere da ta agresivnost ume da zaplaši pripadnike jačeg pola) nego ranije u svim sferama života, kako na poslu tako i kod kuće, u seksualnoj areni muškarci i dalje imaju dominantnu ulogu. Žene žele da bude tako i tako najčešće i jeste. Bez obzira na ravnopravnost polova (kojima one vole da se diče), većina žena u muško-ženskim odnosima želi da se oseća kao „prava žena“ – žena koju vodi siguran muškarac koji zna šta njoj prija i šta je najbolje za nju.

Zbog toga žene neretko izbegavaju da budu te koje će učiniti prvi korak, očekujući da to, naravno, učini muškarac kojem će one dati izvestan signal. Taj znak treba da bude inicijalna kapisla da on krene u akciju, a ona će odatle već znati šta dalje treba da radi. Kada se veza zahukta posle nekog vremena, žene uživaju da muškarac zna kako da se ponaša. Kao džentlmen? Naravno. On treba da rezerviše dobro mesto u dobrom restoranu, sipa vino, nabavi karte za popularni koncert ili pozorišnu premijeru, otvara vrata na automobilu, pali cigaretu, drži njen kaput… To ne znači da one sve te radnje ne mogu da obave same. Naravno da mogu! Poenta je u tome što neće.

One jednostavno uživaju u svojoj ženskoj ulozi pažene i mažene dame, isto kao što muškarci uživaju u muškim ulogama. Neke stvari se jednostavno dešavaju prirodno, same od sebe. Isto pravilo važi i za sferu koja se može smatrati najintimnijom. Pogađate, reč je o krevetskim aktivnostima. Čak i one na prvi pogled agresivne žene, koje se ne stide da kažu šta žele i kako žele, dominaciju u krevetu preuzimaju samo u retkim slučajevima pošto im se više dopada da dominaciju u postelji prepuste svom partneru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.