Ona nije spremna (1)

Za razliku od muškaraca, pripadnice slabijeg pola retko kad uspeju da pobegnu iz veze bez nekog konkretnijeg objašnjenja – kod njih uvek postoji neki važan ili najvažniji razlog. Međutim, postoje i one dame i damice kojima proces raskidanja ne ide baš od ruke, pa je tako ponekad ono što ne žele da kažu dovoljno jasno. Neke ne umeju drugačije da se izvuku nego pribegavaju lažima raznih vrsta ili se jednostavno kriju iza glupih izgovora.

Nejasna objašnjenja za raskid mogu navesti partnera da ih pogrešno shvati. U takvim i sličnim situacijama najčešće se on trudio da nešto promeni, ne shvatajući da je kraj gotovo sasvim neminovan. Ako se i vama desilo nešto slično, budite uvereni da ćete dobro zapamtiti lekciju koju vam je ona očitala, a ako pak nije, upoznajte se sa „klasičnim“ ženskim izgovorima koji uvijeno, na samo njima svojstven način, kažu: „ne dopadaš mi se“ ili „više ne želim da budem u vezi sa tobom“.

Prvi od njih svakako glasi: „Nisam spremna da se vežem.“ Ako je njoj iskreno stalo do vas, uživaće u svakom trenutku podeljenom sa vama i ujedno će uspeti da nađe vremena za svoje drugarice, uspešan poslovni angažman i sve ostale obaveze. Dakle, kada kaže da nije spremna za ozbiljnu vezu, ona to zaista i misli, ali ako za samo nekoliko dana bude upoznala muškarca do kojeg joj je jako stalo, vrlo brzo će promeniti svoje mišljenje. Verujte, tada neće imati ništa protiv ozbiljne veze. Baciće se drugom muškarcu u naručje bez ikakvih problema.

Ipak, ne treba da gubite ni vreme ni ponos. Nipošto joj nemojte obećavati da možete da se promenite, a ne morate joj reći ni da ste spremni da joj pružite više slobode. Razlog je jasan – ona jednostavno želi kraj. Drugim rečima, vi ste za nju prošlost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.