One biraju po mirisu

U ljubavi su, kao što možete i da pretpostavite, sva čula važna. Ipak, da biste svoju izabranicu u potpunosti i sasvim očarali, treba da znate da su kod žena najrazvijenija čula mirisa i dodira. Ako želite da joj postanete neodoljivi, morate da se potrudite kako bi ta dva čula bila zadovoljena u odgovarajućoj meri.

Poznato je da kod svake žene dodiri mnogo govore. Ona ima veću potrebu da se veže i zbog toga se lako i sa potpunim uživanjem prepušta zagrljajima i milovanjima koji je potpuno opuštaju i koji joj ulivaju poverenje. Iza svega toga krije se samo njena jaka želja da bude zaštićena. To ženi ne pruža samo erotski ugođaj već joj daje i dokaz da je vama suštinski stalo do nje. Zato budite strpljivi i prepustite se nežnim milovanjima kako biste zajedno uživali u ljubavnom uzbuđenju koje vas obuzima kada ste zajedno.

Ipak, žene su najosetljivije na muškarčev miris. Kada joj taj miris postane nezanimljiv u većoj ili u manjoj meri, sigurno je da će vas ona u skorije vreme napustiti i krenuti dalje. Jednostavno, privući će je neki drugi muškarac i vi ćete ostati zaboravljeni, sami, bez nje, negde sa strane.

Miris je ženama najvažniji faktor i na samom početku, dakle, onda kada treba izabrati partnera. Pored toga, miris može da poveća ili da smanji želju za seksom, što ne smete ispustiti iz vida. Baš zato treba da izbegavate jake parfeme, koji više odbijaju nego što privlače svojom slatkastom aromom i, naravno, više, daleko više, pažnje posvetite higijeni. Ništa ne miriše toliko lepo kao čisto i uredno, negovano telo. Za one koji vole pikanterije koje se tiču zavođenja, ne bi bilo loše probati da pre romantične večere sa svojom izabranicom osvežite sobu stimulativnim prirodnim mirisima. To će za jednu ženu, osobito osetljivu, predstavljati posebno uzbuđenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.