One žele da znamo (2)

Kada se govori o seksu, vrlo često su trikovi ono što treba da znamo, to jest, dame veoma često očekuju da vladamo njima kako bi užitak bio obostran. Zadovoljstvo je potpuno tek kada oba partnera uživaju istom snagom. Zbog toga je izuzetno važno koji ćete svoj potez odabrati kao prvi. Obratite pažnju na govor njenog tela i na sve ono što ona ne želi ili ne sme da izgovori. Ne zapostavljajte romantiku, čak i ako niste takav tip. Prostor i atmosfera ženama mnogo znače i kao što umeju da podstaknu inspiraciju mogu i da je suzbiju.
Osećaj bliskosti, fizičke i mentalne, jedan je od najjačih afrodizijaka za nežniji pol. Bez obzira na to koliko ste je poželeli i koliko vam je ona potrebna, obratite pažnju na njen seksi stajling. Žene, pored pasije prema komplimentima, vole da se specijalno pripreme za određenu priliku. Prokomentarišite njen donji veš. Iako vam liči na model koji je nosila pre nekoliko večeri, za nju je svaki taj komad priča za sebe. A vaše pronicljivo zapažanje uliće joj onaj poseban osećaj koji je ženama izuzetno važan – temeljno bavljenje voljenom osobom. Ukoliko kasnije bavljenje njenim vrelim tačkama bude test vaše umešnosti u seksu, onda je završetak odnosa pokazatelj vašeg stila. Ne dopustite sebi neki od tipično muških gestova, poput okretanja na drugu stranu, šetnje do frižidera ili tupog pogleda u daljinu. Prvi minuti posle seksa mnogo govore o vama. Najmanje što možete da učinite jeste da nastavite s milovanjem, jer je nežnost ono što ženama najviše prija u tom trenutku.
Ukoliko pak pustite mašti na volju, sigurno je da ćete ostvariti njen san. Predložite zajednički odlazak do tuš kabine, gde će se igra nastaviti na sasvim drugačiji način. Uostalom, ako ste pogodili sve njene tajne tačke, sigurno je da će vam oboma trebati okrepljenje. Topla voda, pena i sunđer produžiće zajednički boravak na sedmom nebu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.