U trendu

Osam brutalno iskrenih razloga zašto dobri momci teže pronalaze devojke

Iako žene najčešće tvrde da žele dobrog momka, poprilično lako se zaljubljuju u one loše. Jeste li se ikada zapitali zašto je to tako? Evo nekoliko mogućih razloga:

1. Njihova osobitost nije toliko privlačna

Niko ne može svo vreme biti dobar. Ako ste prezauzeti time da budete najbolji na svetu (umesto da ste jednostavno prirodni), žene će verovatno instinktivno pobeći glavom bez obzira jer im nešto smrdi.

2. Nedostaje im samopoštovanja

Možda će se vašoj partnerki na početku sviđati što može kontrolisati svaki vaš korak, ali čak i to će joj vrlo brzo dosaditi. Ako za svaki svoj korak tražite dopuštenje i odobravanje, uskoro bi se mogla početi osećati kao da vam je mama, a ne devojka.

3. Predvidivi su

Nemojmo se lagati, predvidivost je dosadna. Većina ljudi ionako previše lako upada u rutinu pa sasvim sigurno ne žele još jednu osobu u životu čiji svaki korak mogu predvideti.

4. Loši momci su izazov

Žene vole da misle kako će uspeti da promene svog partnera i vrate ga na pravi put. Iako se to jako retko događa, privlači ih izazov. Ponekad žestoke  momke shvataju kao vlastiti projekat i veruju da ih, ako od njih stvore savršenog muškarca, oni nikada neće napustiti.

5. Dobri momci ponekad šalju poruku: Slabi smo

U pojedinim slučajevima već na prvi pogled je jasno da dobri momci strahuju od gubitka svoje partnerke. Iako emotivnost nije sama po sebi loša, niko ne želi da provede život uveravajući svog partnera da ga iskreno voli i da ga neće napustiti.

6. Odmah pričaju o zajedničkom životu i braku

Ovo može biti poprilično zastrašujuće. Nemojte to raditi na prvom spoju. Čak ni na desetom.

7. Loši momci su privlačni

Kada je intima u pitanju, neke žene ne maštaju samo o nežnom milovanju. Umesto toga, u krevetu žele da dožive pravu vatru, a boje se da s dobricama to neće uspeti.

8. Dobri momci nisu toliko šarmantni

Jednostavno, igrice zavođenja im ponekad ne leže baš najbolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)