Otkrivajte jedno drugo

Otkrivajte jedno drugo skidajući odeću sa sebe. To nekako izgleda kao najrazumnije rešenje kada već ostanete sami; još ukoliko nju svlačenje opušta do te mere da je naručila da joj se u kancelariji montira šipka za striptiz… Zaista ne treba oklevati.

Striptiz, ili skidanje dela po dela garderobe sa tela uz laganu muziku, ne mora uvek da bude protumačen kao vulgaran i nesmotren gest. Ukoliko ste dovoljno oslobođeni, posmatrajte tu igru kao deo erotske gimnastike, što bi moglo da zvuči kao razumno objašnjenje i za nju. Dovoljno je samo da budete vešt govornik ukoliko je ona na bilo koji način inhibirana. Samo joj kažite da će joj to pomoći da otkrije erotsku snagu svoje ličnosti a usput će zategnuti mišiće i skinuti višak kilograma.

Kao dobar primer koji bi mogao da joj bude od koristi pokažite joj sve one bezobrazne pokrete koje je Kim Bejsinger isprobavala na Mikiju Rurku u famoznih „Devet i po nedelja“; podelite uloge: vi kao čitajte novine i uopšte je ne primećujte, a onda neka vam prilazi lagano i nežno, kao mačka koja se prikrada svom plenu. Ukoliko je vaša izabranica nešto agresivnija u svom erotskom pristupu, poslužiće i insert iz filma „Showgirls“, iz kojeg je sigurno najinteresantniji erotski ples sa neočekivanim okretom: vi samo sedite i pustite nju da vam okrene leđa i osloni se na vas celim telom kao da želi da legne.

Druga mogućnost je da vaša partnerka zaigra rokenrol u vašem krilu, okrenuta vama lice u lice dok laganim i kružnim pokretima zadnjice sve više pojačava svoj pritisak. Zašto biste plaćali striptizete da vam pokažu čari čuvenog „lap dancinga“ kada već sve to možete da obavite u tišini svog stana bez ljubomornih scena koje bi sigurno pratile vaš povratak kući u sitne sate sa tragovima tuđeg ruža na vašoj košulji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.