U trendu

Ovo je 5 najčešćih tipova ženskih grudi – prepoznajete?

Današnji muškarci mogu mnogo toga da zaključe o ženi samo prema obliku njenih grudi. Ako naši dlanovi govore o nama, naše crte lica ili način na koji se potpisujemo, zbog čega onda i ženske grudi ne bi govorile o karakteru određene dame? Obratite pažnju na oblik – kruškaste ili poput jabuke, kupaste ili poput plavog patlidžana… Ženski dekoltei mogu da nam otkriju toliko toga, i to ne samo u bukvalnom smislu.

Kruškasti oblik odaje da dame koje ih nose imaju nordijski temperament i da su izrazito oštroumne. Uz to su i marljive, ali retko ćete ih videti na najvišim pozicijama, jer im pomanjkanje ambicija onemogućava preuzimanje bilo kakvih inicijativa. Ovaj tip žena lako će se prilagoditi životu s bilo kojim muškarcem koji smatra da su dobre supruge. Njihove najvažnije karakteristike su vernost, nezasitost i inventivnost u krevetu.

Žene koje imaju grudi kao jabuke obično su po prirodi hladne i potrebno je dosta truda i vremena da se dovedu do orgazma. Pozitivna je stvar to što su spremne da isprobaju bilo koji položaj u krevetu da bi usrećile svog partnera.

Dame s okruglim grudima ne vole da često menjaju partnere i obično se udaju dosta mlade.

One s kupastim grudima ubrajaju se među najuzbudljivije i najsamostalnije pripadnice slabijeg pola. Za njih u seksu ništa nije zabranjeno, a u jednom danu mogu promeniti i po nekoliko seksualnih partnera.

Žene s grudima u obliku plavog patlidžana su prepune ljubavi. Sposobne su da punim plućima uživaju u životu. Idealne su u ulozi menadžerke ili direktorke, a svaki muškarac koji se uz njih nađe i ostane neizbežno će dobiti etiketu papučića.

Što se tiče silikona, doterane grudi nekome mogu da budu privlačne, ali se neretko dogodi da je seks sa silikonskim lepoticama zapravo vrlo formalan i ne preterano strastven.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)