U trendu

Ovo su ključne godine: Evo kada muškarci najviše varaju, a kada su spremni za brak

Muškarci su najsrećniji u 37. godini, jer su tada zadovoljni u svim aspektima života (posao, ljubav, porodica), potvrdila su mnogobrojna istraživanja. Ali, britanski „Dejli Mejl“ je otišao korak dalje i otkrio još neke zanimljivosti o jačem polu.

Sudbonosno „da“ najčešće izgovore u 32. godini, a godinu kasnije dobiju prvo dete, prvi posao nalaze u proseku u 21. godini, tokom života menjaju radno mesto šest puta, na bolovanju provode 125 dana i bar jednom dožive romansu na poslu.

Sa 23 godine najčešće polože vozački ispit, u 29. najviše uživaju u seksu, a godinu kasnije već imaju problem sa pivskim stomakom. Sa 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost koja je nasledna kod oko 40 posto pripadnika jačeg pola.

Na početku pete decenije misle da više nisu privlačni ženama i tada se bore sa krizom srednjih godina. Lepši pol smatra da su muškarci sazreli tek sa 43 godine, kada se suočavaju i sa prvim razvodom, a u 49. najčešće varaju. Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i najviše zarađuju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar