U trendu

Ovu mušku naviku NE PODNOSI nijedna žena

Istraživanje je dokazalo da ista navika kod muškaraca gotovo sve žene odbija…

Iako se ništa ne može meriti sa iskrenošću i odanošću, ova osobina, čini se, poprima sve važniju ulogu u vezama, ali i u prolaznim avanturama.

Naime, istraživanje koje je sproveo Storage World pokazalo je da čak 61 posto žena izuzetno odbija neuredna muška soba ili ceo stan.

Nezavisno da li je reč o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o njihovoj higijeni, ali i drugim važnim životnim navikama.

S druge strane, samo 25 posto muškaraca priznalo je da ne vole da vide neurednu žensku sobu ili stan, te da to utiče na njihovu uzbuđenost.

Bez obzira što važe za jači pol, to ne znači da muškarci ne podnose komplimente iako smo to čuli bezbroj puta…

Isto istraživanje je dokazalo da čak tri četvrtine ljudi u vezama ima problem sa suočavanjem s partnerom kada je u pitanju navika urednosti što dovodi do nedostatka komunikacije i dubljih problema u vezi.

Stoga, ako primetite da vam vaša bolja polovina suptilno pokušava reći da bi trebalo da budete uredniji, možda je baš sada pravo vreme da poradite na tome, zbog dobrobiti i budućnosti vaše veze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.