Ozbiljno i poslovno

Ukoliko se odlučite da obnovite svoju odevnu kolekciju kupovinom novog odela, opredelite se za neku od svetlijih nijansi pošto takve boje same po sebi doprinose da u odelu izgledate mladalački i sveže. Međutim, odela ima mnogo, a samo jedno može da se označi kao ono pravo. Dakle, kako izabrati?

Kupovina klasičnog odela je investicija u nešto što treba da vam traje barem nekoliko godina. Zbog toga bi možda bilo pametno da zavučete ruku malo dublje u džep. Kada je ova vrsta odeće u pitanju, modni trendovi se ne menjaju tako brzo kao kod svakodnevne garderobe. Ako ne spadate u modne žrtve, bolje je da odaberete odelo klasičnog kroja, sašiveno od nekog visokokvalitetnog materijala, i da ga zatim kombinujete s nizom različitih košulja i kravata modernijih boja.

Imajte na umu da se pravo odelo da prepoznati po detaljima u izradi, kao što je postava u nekoj kontrastnoj boji. Zbog toga mnoge modne marke koje su dosad bile poznate po strogo klasičnim modelima približavaju svoje kolekcije mlađoj generaciji elegantnih muškaraca.

Naravno, uz dobro odelo koje ćete kupiti potrebno je da odvojite određenu svotu novca i za cipele. Uprkos svim inovacijama na polju materijala, koža je i dalje nezamenljiva kada je u pitanju izrada kvalitetnih cipela.

Pored samog materijala i izrade, veoma je važno uz kakvu odeću ćemo nositi cipele, kao i to da li se s njom slažu po boji. Po pravilu, cipele nikad ne treba da budu svetlije od pantalona ili odela, osim ukoliko nisu izrađene od grube kože u prirodnoj boji. Još jedna stvar: boja cipela mora da se slaže s bojom kaiša koji ste odabrali. Kao što znate, cipele zauzimaju veoma važno mesto u ženskom svetu. Žene ne samo da su sklone tome da gomilaju par za parom novih cipela već su cipele i jedna od prvih stvari koje one primećuju na muškarcu. Zato prestanite da ulažete isključivo u svoj auto i jednom, za promenu, ivestirajte u osnovno sredstvo kretanja – u noge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.