U trendu

Pitanje romantike (2)

Pod uslovom da imate dovoljno novca, najbolji potez za održavanje romantike jesu romantična putovanja. Na njih, naravno, putujete zajedno i u skladnom dogovoru o lokaciji koju ćete posetiti. Grčka ostrva jesu poznata po izvandrednoj hrani i prelepim zalascima sunca, ali su, kad je reč o zabavi koju nude, možda priličnija za neženje. Ne bi bilo loše da preletite mapu sveta i odaberete neku drugu romantičnu lokaciju na kojoj možete uživati.
Na primer – Malta. Kažu: ko jednom poseti Maltu, uvek joj se vraća. Posebno je popularna među tek venčanim parovima. Ukoliko niste ljubitelj egzotike, dugačkih plaža i mora, onda bi idealna lokacija mogao da bude Beč. Mocart je rođen u Salcburgu, ali je s razlogom umro u Beču. Bogatstvo istorije i kulture jednog od najstarijih gradova može da bude idealno za sve umetničke duše. Naravno, tu su i Pariz i Venecija. Iako je Pariz jedna od skupljih destinacija, nikada neće prestati da bude među prvima na listi najromantičnijih mesta za dvoje. Što se tiče Venecije, i ona je kao i Pariz uvek bila idealno mesto za zaljubljene parove; na kraju krajeva, gde drugde možete da se provozate u romantičnoj gondoli? Poslednjih godina jako je popularna i Turska, najviše zbog svoje istorije, ali i prelepo uređenih plaža i savršene usluge koja gostima ostavlja samo uživanje u lepotama ove zemlje.
Zatim, tu je i Kazablanka. Setite se istoimenog filma. U redu, sam kraj možda nije bio od onih srećnijih, ali da je čitav zaplet filma ispunjen romantikom – ne može se poreći. Za one koji ne žele da se zadovolje zemljom peščanih pustinja uvek je tu Argentina. Između ostalog, i zato što tamo možete da posetite i najnižu tačku Južnoameričkog kontinenta. A za one koji čak i kada je zima žele da romantika bude u znaku leta, idealna lokacija je Bora Bora. Bele peščane plaže, kristalnoplavo more i grandiozni vodopadi učiniće vaš odmor nezaboravnom romantičnom avanturom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.