U trendu

Plavuša vaših snova

Muškarci od pamtiveka sanjare o plavušama, bilo da su one prirodne ili farbane. Žene su vrlo brzo shvatile o čemu se tu zapravo radi i dovijale se na najrazličitije načine da postanu ostvarenje tog muškog sna.
Svaki muškarac ima svoj tip plavuše. Ima onih koji vole nordijski tip. Zahvaljujući svojoj prirodnoj svetloj kosi, direktnom pogledu plavozelenih očiju i besprekornoj ružičastoj puti, ona odiše zdravljem, svežinom i energijom i budi u muškarcu stari instinkt za produžavanjem vrste. Ona nije ostvarenje muškog erotskog sna, već sna o idealnoj partnerki s kojom je spreman da podeli sve svoje životne radosti i tuge. Nasuprot njoj nalazi se modelirana seksi plavuša.
Ona, poput Pamele Anderson, krasi srednje stranice svih muških časopisa i otvoreno pokazuje da je žena kojoj je potreban muškarac. Seksi plavuša uvek i na svakom mestu ističe svoje zanosne obline, a retko koji pripadnik jačeg pola može odoleti tako primamljivoj ponudi. Većina muškaraca od sedam do 77 godina sanja o tome da se bar na sekund nađe u njenom zagrljaju. Nažalost, malo njih je spremno da takvu ženu odvede pred oltar, iako se ispod njenih seksi oblina često krije samo uplašena devojčica.
Hladna plavuša mogla bi se svrstati u treću kategoriju. Ispod njene hladne, gotovo bezizražajne spoljašnjosti krije se strastvena i pomalo histerična žena spremna za sve. Setite se Hičkokovih lepotica – lepih i problematičnih. Sa kosom strogo začešljanom u malu punđu na potiljku, odevena u jedan od kostima savršenog kroja, ona na prvi pogled može izgledati hladno i odbojno, ali budite uvereni da jedva čeka da je zavede pravi muškarac.
Fatalne plavuše – četvrta grupa, veoma su borbene i inteligentne, obožavaju izazove i uopšte ne pate od kompleksa inferiornosti u odnosu na muškarca. Iznad svega vole novac i vlast, a na svom putu do tih ciljeva jednostavno proždiru muškarce. Pre nego što se usudite da priđete takvoj plavuši prisetite se junakinje filma "Niske strasti", koju je tako uverljivo timačila Šeron Stoun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar