Plovidba kroz život

Da li uvek imate jasan cilj pred sobom ili lutate kako vas nose vetrovi? Šta vas inspiriše da napredujete i da li pri tom znate koji su vaši aduti? Naravno da bi svako voleo da ga drugi vide kao maštovitog, beskrajno šarmantnog, duhovitog, optimistu… To i jesu aduti kojima se otvaraju sva srca, ali…

Malo ko može da odoli zavodljivoj prirodi, ali malo ko može da kaže o sebi da muškarci potajno maštaju da budu kao on, a da ga žene žele i samo vrebaju priliku da se približe. Ipak, ukoliko negujete dobrotu, ljubaznost i vedar duh, nemojte se iznenaditi kad shvatite da ste omiljeni u društvu prijatelja i poznanika. Trudite se da ljudima nikada ne bude dosadno s vama, bez obzira na to koliko dugo poznajete društvo u kojem ste se našli. Imajte na umu i to da, iako zaista volite promene, ne treba kao bez glave uletati u avanture – osim ukoliko ste sasvim oslobođeni predrasuda, ukoliko ste tolerantni i puni razumevanja za druge.

A šta je s vašom ambicijom? Da li u ostvarenju ciljeva koje ste postavili pred sebe ne prezate ni od čega? Onda su bezgranična ambicioznost i istrajnost vaše glavne osobine. Niste jedini koje moć neodoljivo privlači. Ipak, nije svako skrojen tako da uvek pobeđuje – osim ukoliko ste odličan strateg i ukoliko ništa ne prepuštate slučaju.

Verujte u sebe, a u slučaju da nešto krene naopako, uporno nastavite „plovidbu“ uprkos nepogodama koje su vas zadesile. Tuđe mane pretvarajte u svoju korist. Zabavno je kad snagu svoje volje isprobavate na drugima. Srdačnost, plemenitost i pažnja treba da vam budu osnovne vodilje, bez obzira na to što volite (ako volite) da se ceo svet okreće oko vas. Lepo je ako ste i pored toga sposobni da saslušate druge, da sagledate njihove probleme i pomognete onoliko koliko je u vašoj moći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.