U trendu

Pogledajte kako muškarac govori, jede, sedi i biće vam jasno kakav je u seksu

Eksperti su ustanovili da postoje načini kako možete da saznate kakav je vaš partner u seksu i pre nego što se nađete među čaršavima.

Poljubac

Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavne sposobnosti muškarca pre odlaska u krevet – njegov poljubac. Muškarac koji se ljubi previše nežno može se opisati kao predvidiv i pomalo dosadan, verovatno nije previše kreativan i/ili strastven u krevetu.

Brzinski poljupci u stilu „centrifuge“ u kojoj se stalno smenjuje jedan te isti pokret odaje egocentričnog ljubavnika kojem će tokom seksa prioritet biti vlastito zadovoljstvo.

S druge strane, muškarac koji razmenjuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah, dobar je znak da vas u krevetu čeka puno uzbuđenja. Poljubac je ultimativni znak za proveru muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa je najbolje ni da ne dođe.

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni koji su previše izbirljivi

Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih (napumpanih) mišića proteinskim šejkovima u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka, prenosi Espreso.

Ipak, proždrljivost i brzo “trpanje” hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u krevetu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promene tonaliteta i izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika.

Nasuprot tome, česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca na svim poljima.

Ponašanje u društvu

Postoji opšte pravilo da što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi.

Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkan strasti, a kod onih tajnovitih, ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore veće su šanse da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas leđima okrenut većem delu prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj udovolji.

Onaj koji sedi raširenih nogu i svako malo posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Dodirivanje drugih

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju.

Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru, nesigurni su i ne vole da pokazuju osećanja. To ih, logično, ne čini odličnim ljubavnicima. Držanje za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavnih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas “guši”.

Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke i brzo je ispuštaju nisu taktilni i u seksu im je bitnija “mehanika” u odnosu na osećanja.

Najbolji ljubavnici su oni koji blago prislone vaš dlan na svoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar