U trendu

Poklon na vreme

Pokloni koje razmenjujemo u novogodišnjoj večeri ne moraju uvek biti skupoceni, sjajni, veličanstveni. Dovoljno je, najčešće, da budu dati od srca i osoba koja poklon prima ostaće bez daha. Ipak, da bi darovi bili dobro izabrani, potrebno je da u potragu za njima krenete na vreme. To bi bilo otprilike odmah. Posle premišljanja i raznih izgovora koje ste mogli da smislite odgađajući novogodišnju kupovinu, došao je trenutak da se uozbiljite i da se lišite nade da će se sve već nekako rešiti. Deda Mraz se neće dovesti u minut do ponoći i spustiti poklon u ruke vaših prijatelja.
Ako ste u kratkoj, ali obećavajućoj vezi, ne bi trebalo da devojci poklonite nakit, rublje, seksi igračke, niti bilo šta previše vredno. Knjiga, šal, rukavice, disk omiljenog benda, kožni kaiš, set za negu tela… pokloni su koji raduju, ali ne obavezuju i ne šalju sudbonosne poruke. Devojku s kojom ste u stabilnoj vezi verovatno bi najviše obradovao prsten – bilo kakav, jer važnije je sudbonosno pitanje koje ide uz njega. Ako još uvek niste spremni za taj korak, onda barem budite galantni. Putovanje na neku zanimljivu destinaciju moglo bi da bude dobar izbor. Što se tiče porodice, njih će verovatno obradovati i sama činjenica da ste se pojavili na novogodišnjoj večeri. Trka s vremenom i obavezama ponekad postane važnija od posvećivanja vremena porodici. Nova godina je prilika da se iskupite. Praktični aparat ili pribor za kuhinju, parfem ili mekani džemper mogli bi da vam reše problem novogodišnjeg poklona.
Ono što se uvek računa više od samog poklona jeste pažnja. A i broj poljubaca podarenih bliskim i dragim osobama do kojih vam je stalo, a koje inače prečesto ne obasipate izlivima nežnosti. Važno je da im posvetite vreme, čak i ako vam niko od njih nije prebacivao zbog toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.