Ponudite nežnost i ljubav

Jeste li nekada bili u situaciji da vaše misli prilikom vođenja ljubavi jednostavno skrenu na drugu stranu i onda ne bude ništa od planiranog užitka? I dok ona opuštena i raspoložena leži u vašem zagrljaju, vi patite od tipičnih muških strahova.

Prvi i najčešći strah tiče se pitanja da li ste bili na visini zadatka. Dobro, ako ste čitavu radnju prekinuli u pola igre, logično je da niste, ali šta je bilo s jučerašnjim seksom ili sa seksom od pre dva dana? Tako započinje čarobni krug anksioznosti i nesigurnosti.

Druga neprijateljica muške sigurnosti zove se veoma jednostavno – prevremena ejakulacija. Ona uništava naš večiti i nedostižni san – beskrajnu erekciju, koja omogućava da se beskonačno dugo vodi ljubav i dostigne najviši nivo tantričke ljubavne veštine. Problem ove vrste najčešće postoji samo u glavi, dakle, nema fizičkih indikacija da neko boluje od prerane ejakulacije. Sve je stvar samokontrole – ona kod nekoga iziskuje više, a kod nekoga manje truda.

Odmah iza toga sledi problem oslabljene erekcije. Prvi znakovi te muke muškarca odmah dovode na teren brige o eventualnoj impotenciji. Ipak, treba znati da na seksualnu želju koja ciklično jača i gubi svoj intenzitet utiču mnogi unutrašnji i spoljašnji faktori.

Ređi strah, ali ne i nebitan, tiče se bojazni da više niste u stanju da se uzbudite. Verovali ili ne, čak i muškarcima ponekad nije do seksa! Trajanje tog perioda razlikuje se od osobe do osobe, ali valja znati da je priča o tome kako je svaki muškarac uvek spreman za seks izmišljotina. Najvažnije je da pored sebe imate partnerku koja i pre i posle vođenja ljubavi zrači mirom i zadovoljstvom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.