Posao ili ljubav

Da li vam bolje ide na poslovnom ili na ljubavnom planu? Čemu dajete prioritet: privatnim ili poslovnim obavezama? Trebalo bi da znate kako da iskoristite svoje adute na najbolji način na jednom i na drugom planu. Najbolje je ako umete da budete kreativni na oba fronta, a to znači da morate biti fleksibilni i u ljubavi i u poslovnim relacijama.

Ne podnosite fiksne rokove, fiksno radno vreme ni ustaljene šeme. Najbolje se snalazite u situacijama koje ne zahtevaju poštovanje strogo određenih pravila nego dopuštaju improvizaciju. Upravo zbog toga vaša karijera je puna uspona i padova, genijalnih ideja, a ponekad i promašaja. Međutim, to ne znači da ne znate šta hoćete ili da ste kolebljivi. Umete da budete veoma odlučni kada situacija to zahteva, a to se ceni i u ljubavi i na poslu. Još ako ste po prirodi radoznali i volite da istražujete… Ostvarivaćete sve svoje ciljeve s neverovatnom lakoćom i u ljubavi i na poslu.

Da biste imali još više uspeha u ljubavi, obuzdajte radoznalost, a na poslu budite organizovaniji. Ciljajte visoko! Onda će sve biti jasno: bilo kojim poslom da se bavite, odlično ćete to raditi i daleko ćete dogurati. Važno je da vaša izuzetna marljivost i predanost poslu ne bude preskupa cena za ljubav.

Loše je, naravno, ako se u ljubavi ponašate sasvim suprotno onome kako se ponašate na poslu: ako ste nehajni, lenji, bez inicijative i suviše osetljivi. To niko ne toleriše! Takve osobe nisu baš najpoželjniji partneri. Da biste imali uspeha u ljubavi jednako kao i na poslu i da biste održali vezu do koje vam je stalo, uključite malo intuiciju i opustite se. Sve dok budete izbegavali bezrazložne sukobe, nećete imati nikakvih većih problema s uspehom na oba bojna polja, a to je ono što bi vam najviše odgovaralo – uspeh u ljubavi u skladu i ravnoteži s uspehom na radnom mestu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.