U trendu

Poznavalac ženske anatomije

Žensko telo je puno tajni od kojih neke možda nikada nećete saznati, a neke tajne će vam možda i one same otkriti, iako se to retko dešava. Treba znati šta se događa u njenom telu kako biste svoju voljenu oduševili ili bar prijatno iznenadili svojim poznavanjem ženske anatomije. Sve ovo nema veze samo sa situacijom kada nam one na mnogo različitih načina daju do znanja da je došlo ono vreme u mesecu kada su neobjašnjivo tužne, kada razbijaju tanjire ili kada nas mole da skočimo do prodavnice po tampone.

A kada dođe to vreme, s njom morate biti nežni. U toku trajanja menstruacije seksualni odnos može biti veoma bolan, a tu je i osećaj neugodnosti, koji možete izbeći ukoliko se potrudite da izbegavate pregrube pokrete. Budite onakvi kakvi su mnogi i inače – jednostavni i plitki. Time ćete joj ujedno staviti do znanja da razumete i delite s njom bol koji oseća (ukoliko se žali na bol), a ni inače vam neće škoditi ako se umesto seksa posvetite maženju i grljenju kao što to obično radite. Prosečan par vodi ljubav pre spavanja. Ako ona nema strpljenja da čeka kasne noćne sate kako biste vi napravili nekoliko pokreta unutra-napolje, a zatim se okrenuli na drugu stranu i zaspali, morate odvojiti za nju vreme preko dana.
Nemojte da vam bude teško. Ljubavni obračun možete da upriličite na mašini za veš ili kuhinjskom stolu, koji kao visoke podloge mogu savršeno da posluže za seks na eks. Nastavite turneju po kući: na kuhinjskim elementima, na polici za cipele, frižideru (ako imate nisku verziju) i tako dalje sve do spavaće sobe. Zapravo je ponekad sasvim iznenađujuće koliko su žene voljne da promene ono što se najbolje da opisati kao čista i uobičajena krevetska rutina, na koju ste, ako malo bolje razmislite, i vi i ona odavno navikli.

4 komentara
 1. Kaja Đurasović

  A ako su klinci u kući? 🙂

 2. Aleksandar Cvekić

  Mislim da je veoma poučno to što je napisano!

 3. Semso Sabanović

  Nema u kući tog mesta gde se nismo seksali, nekad se nešto i polomi, ali Bože moj.

 4. Brko Brkić

  Tekst je pravi. Seks treba upražnjavati stalno, u svako doba i na svakom mjestu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike