U trendu

Svaki muškarac pomisli ovo kada vidi golu ženu: Oduševiće vas ono što im prolazi kroz glavu

Golo žensko telo ima hipnotičku moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste svojim zadovoljstvima, ali i zadovoljstvima soje partnerke.

A šta muškarcima zapravo prolazi kroz glavu kada vide golu ženu? Mnoge žene misle da njihovi partneri traže nesavršenosti na svom golom telu, ali muškarci ni ne vide ono što žene vide kao svoje mane.

Pročitajte šta im u tom trenutku prolazi kroz glavu.

1. Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko je već puta video taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, zbuni se pa ne može ni trezveno da razmišlja.

Ne želi da ostavi utisak da nikad pre nije video golu ženu zbog čega se trudi da ostane kul i pribran. A zapravo bi najradije počeo da viče od sreće i uzbuđenja.

2. Izdrži, legendo

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude nego i da odgode sopstveno zadovoljstvo zbog zadovoljstva žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da pribegnu sporijem ritmu uz koji će, bar se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

3. Kad bih samo znao šta želi da uradim

Žene, ne plašite se i vodite nas malo. Naš posao je mnogo lakši ako nam pošaljete povratne informacije. Šapnite nam svoje želje na uvo, pomerajte naše ruke gde želite, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas pali, kažu muškarci ženama.

4. Pravi sam srećnik

Muškarci jednostavno osećaju zahvalnost kada vide golu ženu.

5. Da li da joj kažem da mi se sviđa

Muškarci se često pitaju u početnim fazama veze tokom seksa: „Mogu li da joj kažem da je volim? Da li bi to bilo čudno? Mislim da je volim. Volim je. Ali da li je sada pravo vreme?”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.