Prava ljubav ili iluzija

Na početku svake nove veze logično je ako sebi uvek postavljate isto pitanje: kako da znam da li sam ovog puta stvarno zaljubljen, ili je opet u pitanju najobičnija telesna zaslepljenost. Da ne biste po ko zna koji put razbijali glavu, da ne kažemo patili, pre nego što uvrtite sebi u glavu ideju da ste pronašli pravu ljubav u svom životu, pokušajte da pronađete, ako ne iskren, onda bar realan odgovor na svoju dilemu.

Ljubav je divna, pokrenuće u vašem mozgu proces zbog kojeg u organizmu dolazi do pojačanog lučenja adrenalina kad god je vaša izabranica u blizini. Želite li da na osnovu ovog osećaja donesete odluku je li to prava ljubav, ona životna, ili ne, imajte na umu da vam se isti taj zanos već nekoliko puta raspršio lako kao mehur od sapunice. Nije neophodno da se to desilo više puta, tačnije, sasvim je dovoljno, pa i više nego dovoljno, da vam se to desilo samo jednom! Ako se vaša veza svodi na fizičku privlačnost, šanse su sto naspram jedan da će ona opstati.

Šta je važno? Važno je da oboje razvijate poštovanje i poverenje i da oboje čvrsto stojite na zemlji. Da bi se razbile sve iluzije, dovoljno je da detaljnije analizirate svoju izabranicu. Privlači li vas ona više psihički ili fizički? Možda postoji još neko s kim biste radije provodili vreme, možda vi njoj suštinski i ne verujete? Ukoliko se samo osećate prijatno u njenom društvu, budite sigurni da ona nije žena s kojom treba da provedete ostatak svog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.