U trendu

Pravi kavaljer poseduje ovih 6 osobina: Dame, imate li takvog kraj sebe?

Stručnjaci za veze kažu da pravi džentlmen ima ovih šest osobina i da je dama koja ga ima pored sebe prava srećnica.

Zaljubljivanje, a naročito sreća da se dama nađe u zagrljaju „gospodna pravog“ i formira s njim zdravu emotivnu vezu u kojoj će uživati blagoslov je za kojim mnoge žene žude.

Međutim, nije lako upoznati muškarca koji uvek ume da vas razveseli i voli vas bezuslovno, sa svim vašim vrlinama i manama.

Stručnjaci za veze kažu da pravi džentlmen ima ovih šest osobina i da je dama koja ga ima pored sebe prava srećnica.

1. Širi dobru energiju

Drag je i posvećen vam je i kada ste tužni i neraspoloženi. Ljubazan je prema ljudima i ima razumevanja za njihove greške. Voljan je da prašta i širi dobru energiju gde god se pojavi.

2. Srećan je

On je optimističan i istinski ispunjen radošću, veselog je duha i uživa u ljudima i onome što ima u životu. A pre svega, zahvalan je na onome što ima.

3. Voli vas iskreno i bez zadrške

Sviđa mu se kako izgledate bez šminke, voli kada se druži s vama i voli što ste uz njega. On zna da vi kasnite i ne smeta mu to, zna koju hranu volite i koje filmove volite da gledate. Sluša vas pažljivo, sve o vama pamti i čini sve da budete s njim srećni.

4. Ume da vas nasmeje

Uvek se trudi da budete srećni. Sposoban je da vas iznenadi i da vam čak i kada imate „žutu minutu“ bez mnogo muke vrati osmeh na lice i učini da se osećate bolje.

5. Uživate u svakom trenutku s njim

S njim vam nikada nije dosadno. On vodi računa da se u svakoj situaciji osećate lepo i prijatno, ume da razgovara sa vama o raznim temama, a kada je potrebno i da vas zagrli i pokaže emocije. Njemu nije teško da vam i kaže i pokaže da vas voli.

6. On je galantan

On je muškarac koji uvek brine da u skladu sa svojim materijalnim statusom i mogućnostima učini da se osećate pored njega kao prava kraljica i jedina žena na celom svetu.

Zna da vas obraduje sitnicama kao što je cvet ili čokolada i da vam potpuno posveti pažnju kada vam je potrebna. Ume da vas stavi ispred svega i učini da se osetite kao da ste centar njegovog sveta oko koga se sve ostalo vrti…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)