Pre prevare

Čak i kada se suočite s idealnim scenariom za prevaru, na primer: leteći tanjir je sleteo u polje kukuruza, gde ste se vi slučajno zatekli, i vanzemaljski privlačna ženka s druge planete saopštava vam da vas želi četiri puta u roku od sat vremena, a vi popuštate pred njenim zahtevima, jer znate da niko nikada neće saznati za to, zapamtite da to zaista i treba da bude tako – za prevaru niko nikada i ne treba da sazna. To je jedan od osnovnih plemenitih zakona monogamije.

Da, čovek ume da se oseća usamljeno na službenim putovanjima, ali je rizik od prevare nekada toliko veliki da je bolje zatvoriti se u hotelsku sobu, pozvati stalnu devojku i prepustiti se čarima telefonskog seksa. Ako vas stalna partnerka uhvati in flagranti, zakon će biti na njenoj strani. Ukoliko je u pitanju bračna zajednica čije ste norme povredili prevarom, nećete izgubiti samo polovinu svoje imovine. Druga polovina – muzička kolekcija, nov uređaj i skupocena odela – biće uništeni u spektakularnom vatrometu ženskog besa. Budite srećni ukoliko izbegnete sudbinu vudu lutkice sa svojim likom.

Ako vam priđe žena koja zna da ste zauzeti, možete biti polaskani i pasti u iskušenje. Ipak, imajte u vidu da ona to čini da bi nahranila sopstveni ego, a ne vaš. Ukoliko progutate mamac, time ste joj stavili do znanja da je u svakom pogledu superiorna u odnosu na vašu dragu. Duboko u sebi ona oseća prezir prema vašoj muškoj slabosti i vašoj partnerki – to bi zaista trebalo da vam smeta.

Kada pomislite na prevaru, mislite i na to da nije svaka žena spremna da bude s muškarcem koji je spreman za prevaru. Zbog toga prihvatite borbu s iskušenjima kao sasvim naročit sport. Poraz tog opasnog organa između nogu predstavlja trijumf čoveka nad prirodom: vi protiv svog penisa. Prema šerijatskom pravu, preljubnici moraju biti kamenovani do smrti – pravim kamenjem. U našim krajevima slično se dešava s vašom reputacijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.