Precenjivanje u seksu

Precenjivanje u seksu postoji danas u svakom njegovom segmentu: i u izboru poza, i u izboru mesta na kojem ćete se prepustiti strastima, i u odabiru igrarija kojima se prepuštate u ljubavnom činu. Moguće je da spadate u red onih koji tvrde da je seks napolju najbolji seks na svetu. U okviru te grupe posebno se izdvajaju oni koji preferiraju seks na plaži, a iz kog razloga – ne bismo mogli da kažemo. Pesak koji ostaje po svim delovima tela pre će učiniti da vam seksualni čin bude neugodan. Ako ništa drugo, stvar nije medicinski ispravna, jer u preteranoj meri nadražuje nervne završetke; ista priča je i s bockanjem ili golicanjem trave.

Osećaj obaveze da prilikom seksa stalno treba menjati poze i raditi nešto različito iz minuta u minut predstavlja jednu od najvećih zabluda današnjeg sveta. Možda nije preoštro reći da je to najprecenjenija stvar koja se tiče seksualnih igara! Zaista nije potrebno da se bilo ko dokazuje izvođenjem cirkuskih akrobacija u krevetu. Precenjeno je i vođenje ljubavi u ranim jutarnjim časovima, famozni „zornjak“. Istina je da mi ne volimo da proćerdamo jutarnju erekciju, ali većina žena uopšte ne deli naš jutarnji žar i energiju u periodu kada se njima najradije ostaje u krevetu radi spavanja.

Precenjene su i visoke potpetice, koje bi po definiciji trebalo da budu uzbudljive. Ima nogu koje zaista izgledaju senzacionalno u njima, ali ako se iza njih kriju stopala u žuljevima, teško da će nošenje potpetica predstavljati seksualni podstrek.

Pored toga, uprkos svim erotskim fantaziranjima, tri nije magičan broj kada se radi o seksu. Bez obzira na to koliko verujete svojim partnerima, neko će u toj kombinaciji pre ili kasnije biti zapostavljen. Na kraju, prestanimo da se zaluđujemo tačkom G i pažnjom koja joj se ukazuje. Čak i kada je pronađete, postoji opasnost da oboje budete razočarani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.