Prići ženi u autobusu?!

Lepe žene su bukvalno svuda oko nas. One se ne sreću isključivo petkom uveče u nekom ekskluzivnom klubu. Možete ih sresti na ulici, u autobusu, u supermarketu, u redu u banci. Doduše, ako im stavite do znanja da vam se dopadaju, izloženi ste većem riziku od odbijanja nego kada pričate sa njima u nekom kafiću. Tako je i stepen nervoze kod većine muškaraca mnogo veći, pa se mnogi neće odlučiti na ovakav korak. Međutim, ovakve situacije imaju i svojih prednosti: zapamtite da žene u svakodnevnim situacijama ne očekuju nabacivanje i upravo zbog toga će biti više polaskane ukoliko se to dogodi. Naravno, potrebno je da im priđete sa stilom.

Ne smete biti napadni. Budite potpuno opušteni i otpočnite neobaveznu konverzaciju. Osmotrite situaciju oko sebe i pokušajte da smislite neku duhovitu opasku. Direktno traženje broja telefona ili komentarisanje delova tela ne dolaze u obzir. Ako stojite u ogromnom redu, možete da kažete nešto poput, „Nadam se da na kraju ovog reda dele i besplatne čokolade.“ Ukoliko ste u nekoj prodavnici, pogledajte šta je kupila i kažite: „Hm, i ja sam razmišljao da kupim to, ali na kraju ipak nisam… Možda sam pogrešio?“ Razgovor možete otpočeti i na ulici. Suština cele priče je: imate nekoliko trenutaka da osmotrite situaciju oko sebe, smislite neku pametnu i/ili duhovitu rečenicu i saopštite je dami koja vam se dopada samopouzdanim tonom glasa.

Naravno, sve je lakše u teoriji nego u praksi. Prilazak apsolutno nepoznatim ljudima (pa i ženama) nije baš jednostavan. Da biste unapredili svoje veštine u ovoj oblasti, naučite da opušteno razgovarate sa ljudima koje susrećete u toku dana. Pri tom ne mislimo na žene koje vam se dopadaju, već na apsolutno sve ljude sa kojim ste u kontaktu u toku dana. Pričajte sa ženama na pijaci, sa službenicima u pošti. Kada budete u stanju da potpuno opušteno ćaskate sa ljudima oko sebe, sledeći put moći ćete lako da učinite to i sa ženom koja vam se dopada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.