U trendu

Prionite na posao

Vrelina nove emotivne i seksualne veze predstavlja čistu hemiju i kao takva može vremenom i da nestane. A onda treba ozbiljno poraditi na buđenju strasti, u čemu mogu da budu od pomoći mnogi zahvati, i to ne samo seksualni… Ponekad je potrebno probuditi neka stara sećanja, naučiti neki novi potez ili jednostavno prepustiti njoj da se pokaže u novom i za vas još neviđenom svetlu. Budite njena seksualna igračka, ali joj nemojte dopustiti samo ovakav ventil. Potrudite se da ona ipak ne stekne utisak da može da radi s vama šta god hoće.
Igrajte se s njom tako što ćete joj dozirano prepuštati vlast, a zatim naglo pojačajte dozu i ona će se bukvalno "navući" na vas. Fizički kontakt ili neka masaža mogu da vam budu saveznici, i ne propustite nijedan deo – od gornjeg dela butina do donjeg dela leđa. Kada stignete do njenih ramena i vrata, ona bi uveliko trebalo da bude vaša. Ruku na srce, naš mozak ne razlikuje spoljašnji uzrok uzbuđenja koji izaziva neka nova situacija od same seksualne privlačnosti. Zbog toga su različite seksualne igre i toliko važne. Podsticaj na seks van spavaće sobe može da prenese energiju baš kada treba. Najbolji način da joj se pojača uzbuđenje jeste neka vrsta takmičenja, koje može da bude izuzetno važno za seks.
Takmičenjem u istom seksualnom timu poboljšavate i komunikaciju i saradnju, što je na neki način neophodna osnova za seksualni uspeh. Možete ponovo da skoknete do motela u kom ste bili pre tri meseca. Setite se nekadašnjih momenata vaše veze i tako emotivno osvežite svoje sećanje. Otključajte i svoje i njene strasti jer arhiva mozga najbolje reaguje na snažne podsticaje: miris, okruženje, muziku, tkaninu, čak i određenu hranu – zato usmerite njen mentalni retrovizor na podsticajne zvuke i mirise.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.