U trendu

Prodavačica otkrila tajnu: Evo šta muškarac koji vara kupuje ženi, a šta ljubavnici, ostaćete bez teksta (video)

Prodavačica Šenon Hil, koja radi u Šanelu, na društvenoj mreži TikTok često deli zanimljive detalje i iskustva iz svog rada, a uoči praznika snimila je video na temu šta muškarci kupuju svojim ljubavnicama na poklon.

Ispričala je kako je sa 19 godina počela da radi u prodavnici luksuzne robe, pa tvrdi da je tokom dugogodišnjeg rada naučila da prepozna sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je da prodavnica u kojoj radi ima sačuvane podatke o svim prethodnim kupovinama u kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, a potom njihovi partneri biraju poklone na osnovu te liste.

@shannonhillnews

It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands

♬ original sound – Shannon Hill

Zatim je objasnila da se često dešava da neki od njih izaberu isti parfem i za suprugu i za ljubavnivu i dodala da je razlog za to sasvim jasan.

,,Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da žene shvate da varaju“, kazala je Hil.

Prodavačica je navela i da je u pitanju uvek isti parfem – Coco Mademoiselle.

,,Nikada nije Chanel 5, to kupuju za svoje mame“, rekla je Hil na snimku koji je prikupio hiljade lajkova i mnogo komentara.

„Kako je slatko kada muž kupi svojoj ženi ne jedan, već dva parfema“,

„Radila sam u zlatari i isto se desilo – kupili su isti poklon za žene i ljubavnice“,

„Da mi je bivši poklonio poklon namenjen njegovoj ljubavnici shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera“, samo su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.