U trendu

Sako za svaku priliku

Grešite ako mislite da su modni trendovi namenjeni samo ženama ili, još gore, da ih morate strogo pratiti. Nije cilj da budete od glave do pete obučeni po poslednjoj modi, već da s jednim ili dva decentna detalja osvežite svoj izgled. Šta mislite o tome da to bude jedan teget sako?

Klasičan model skladnog kroja i linija vraća se u modu. Izrađen od lana, pamuka ili teksasa, idealan je za sve odevne kombinacije. Ipak, pre nego što odmahnete glavom (jer ste se još odavno zakleli da nikada nećete nositi sako i kravatu, a pogotovo ne jedan takav starinski sako, još u takvoj bez veze boji), pogledajte malo bolje modele koji se nude po prodavnicama muške odeće. Ukoliko nameravate da ga kupite, znajte da možete da ga nosite i s omiljenim pantalonama s velikim džepovima sa strane, samo vodite računa da bude dobro strukiran. Tako će doći do izražaja i vaše pantalone i dobro razvijena ramena.

Druge kombinacije takođe dolaze u obzir. Kontrast tamnijeg sakoa i odevne kombinacije pastelnih boja ili košulje veselih šara izgledaće fenomenalno ako odlučite da isprobate svoj novi izgled. Bez obzira na to za koju kombinaciju sakoa se odlučite, obratite pažnju: u slučaju da imate uža ramena, obavezno kupite sako s većim reverima. Pored toga, sako treba da dopire do kukova, dok manžete košulje moraju da vire ispod sakoa barem dva centimetra. Kada obratite pažnju na sve detalje, videćete koliko je sako zahvalan za nošenje i u svečanim i u običnim situacijama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.