Seksualni utisci

Jeste li nekada razmišljali o tome kakvu vrstu bludnih reakcija izazivate? Da li ste kao koktel koji obara s nogu ili ste od onih koji znaju kako treba zagrejati, a zatim ohladiti stvari? U svakom slučaju, bez obzira na to kojoj grupi pripadate, važno je shvatiti da krajnje agresivan pristup neće učiniti da ona gori od želje za vama. Zbog toga, umesto da pokazujete tetovažu koju imate na mišici ili da je pozivate da dođe kod vas u stan prve večeri pošto ste se upoznali, ne bi bilo loše da ostavite utisak momka koji nema ništa protiv toga da se seksualni čin odigra nekom drugom prilikom, koja će se dogoditi relativno brzo posle vašeg upoznavanja.

Pošto se muškarci uzbuđuju vizuelnom stimulacijom, obratite pažnju na govor njenog tela. Ako je ona svesna toga da će vas njen previše agresivan dodir uplašiti, onda se potrudite da joj objasnite kako blagi dodir rukom može da bude sasvim dovoljan postupak u igri zavođenja. Ne treba preskakati uvode i očekivati vatromete strasti posle prvog susreta. Umesto toga bolje je lagano podgrejavati čitavu aferu sve dok ona ne dođe do tačke ključanja, kada nestaju sve granice. Ipak, trudite se da ne upadnete u onu grupu muškaraca koji zbog čestih seksualnih avantura nisu u stanju da ostvare nijednu čvrstu i stabilnu vezu. Umesto da se dajete ženama koje ne prezaju ni od čega, pokušajte da se posvetite onima koje žele više truda. Ako ništa drugo, njima njihovo telo ne služi kao oružje za masovno uništenje.

Umesto da budete alfa mužjak koji zavodi i potčinjava ženu sebi, budite muškarac koji ume da unese malo suptilnosti u seks. Na taj način i sebi i njoj povećavate šanse da se posle izvesnog vremena nađete u stabilnoj emotivnoj vezi. U krajnjem slučaju, to je upravo ono čemu težite i vi i ona. Najvažnija stvar ipak se tiče toga da nijednu devojku koju zavodite ne smete ostaviti u stanju ravnodušnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.