Sigurna veza nije sigurna dosada

Ulazak u nove, mirnije i sigurne vode stalne veze ne mora neminovno povući sa sobom dosadu i sputavanje. Postoje muškarci koji su pronašli idealnu i ne kriju svoju sreću, a u svakoj prilici izjavljuju i svima stavljaju do znanja da se tek sada osećaju ispunjenim. Oni to verovatno i zaista misle, bez trunke ironije. Međutim, nekim muškarcima teže polazi za rukom da se naviknu na status „zauzetog“. Ponekad požele da opet budu „slobodni strelci“; nedostaje im ona aura lovca koja ih je nekad uspešno krasila u zavodničkim pohodima. Tu može da nastane problem.

Čak i ako žele da ostvare stalnu vezu, prelazni period može da bude težak pošto im se čini da se odriču one divlje, nezavisne i nesputane strane svoje ličnosti. Ipak, to ne mora uvek da znači dosađivanje. Ako o vašem odnosu razmišljate samo kao o vezivanju, nema sumnje da ćete osetiti nedostatak uzbuđenja i izazova. Možda će vam i nedostajati to što pojedine stvari više ne možete da uradite sami – spavate, ručate, tuširate se zajedno. Ima li tome kraja? Najzdravije i najsrećnije su upravo one veze u kojima partneri imaju slobodu da sačuvaju svoj privatni život i dok su u vezi. To je ono čemu treba da težite jer nema ničeg strašnog u tome da ona ode s prijateljicama na more dok ste vi na pecanju. Takav odnos ne treba da važi samo u sezoni godišnjih odmora.

Dopustite sebi da vas druge žene i dalje primećuju. Kada druge žene pozitivno reaguju na vašu pojavu, to vašoj partnerki daje priliku da vas vidi u istom svetlu kao kada ste se tek upoznali. Istovremeno, to znači da morate zaustaviti sebe u želji da premlatite svakog muškarca koji pogledom (manje ili više bezobraznim) odmerava vašu izabranicu. Setite se da ste vi taj koji se na kraju dana vraća kući s njom. Važno je samo da svi vide vaš pobednički osmeh dok ste zajedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.