U trendu

Siromašni muškarci su bolji u krevetu, žene otkrile i zašto: Jednu stvar rade strastvenije od imućnih

Prema nedavnom istraživanju koje je sproveo „Pew Research Center“ iz Vašingtona, muškarci s nižim i srednjim prihodima često pokazuju veštinu u polnim odnosima. Autori studije sugerišu da siromašniji muškarci, koji možda nemaju bogatstvo kao primarnu privlačnu osobinu, koriste druge metode za privlačenje partnerki, uključujući humor i izuzetno ispunjavajuće iskustvo u spavaćoj sobi.

Osim toga, studija je otkrila da siromašniji muškarci često prikazuju emocionalnu zrelost i vernost u vezama. Ova grupa muškaraca može biti manje sklona materijalizmu i vrednostima koje se baziraju na bogatstvu, što ih može usmeriti na izgradnju dubokih emocionalnih veza i vernost svojim partnerkama.

Profesor Adam Galinski sa Univerziteta Chicago Northwestern takođe se slaže s ovom teorijom i tvrdi da su siromašniji muškarci manje dvolični i manje skloni obmanama u vezama u poređenju s imućnijim muškarcima. Osim toga, siromašniji muškarci često pokazuju više ljubaznosti prema nepoznatim osobama i otvorenost za nova poznanstva.

Imućniji muškarci su arogantni

S druge strane, imućniji muškarci mogu biti skloniji aroganciji i grubosti prema drugima jer se možda osećaju inferiorno zbog svog bogatstva.

Ovo istraživanje ne tvrdi da je finansijska situacija jedini faktor u privlačenju ili uspehu u vezama. Privlačnost i uspeh u vezama su kompleksni i zavise od mnogih faktora, uključujući emocionalnu povezanost, kompatibilnost, zajedničke vrednosti i mnoge druge, piše Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.