Skinite joj salo

Sećate li se one zgodne plavuše sa divnim malim licem, plavim očima, napućenim usnama i telom zbog kojeg su vas svi ostali muškarci gledali sa zavišću? Pamtite li da ste se oženili njome i započeli zajednički život s njom? Zašto onda, ako se već dobro sećate svega toga, više ne viđate tu ženu pored sebe iz noći u noć, iz jutra u jutro? Gde je nestala vaša žena iz snova kojom ste bili tako zadovoljni?

Mnogi muškarci žale se na to da su se oženili mršavom ili bar skladno građenom ženom, ali se ona u toku braka opustila i pretvorila u neprepoznatljivu personu sa nabačenih deset ili više kilograma viška. Vaša seks bomba nestala je ispod sala. Tragično!

Ukoliko joj budete zamerili što se tako drastično ugojila, budite uvereni da će ona pomisliti da je više ne volite. Tu bi mogao da vam pomogne samo jedan lek: zamolite je da za početak počne sa pripremom niskokaloričnih jela kako biste vi oslabili pošto vam je tako preporučio lekar kod kojeg ste nedavno bili na detaljnoj kontroli – mala varka za veliku (de)belu ženu.

Trudite se da je što češće vodite u šetnju, odviknite je od vožnje kolima i taksijem, a ne bi bilo loše ni da što češće vodite ljubav jer se tom prilikom sagori ogroman broj kalorija. Svakodnevno vođenje ljubavi moglo bi da učini da se ona polako, ali sigurno istopi. Samo, vodite računa o tome da ona ne oseti da sve to radite zbog njene težine, jer bi u njoj tada mogao da se rodi inat zbog kojeg će vam ispred nosa pojesti sve, uključujući tu i jelo iz vašeg tanjira. Da biste povratili svoju plavušu iz sna, morate postupati oprezno i polako pošto debeljuce nisu zgodne kada se naljute.

Ukoliko niste vešti u skrivanju istine, uvek je moguće da otvorite sve karte na sto, otvorite i novčanik i predložite joj liposukciju. Jedan skup tretman učiniće da se njena kilaža vrati na onu meru koja vam je nekada toliko odgovarala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.