Skriveni talenti

Svako od nas ima neki manje ili više iskazan talenat, kao i potisnute želje, kojih često nismo u dovoljnoj meri svesni. Zbog toga naša priroda često oscilira od težnje ka harmoniji do želje za avanturom. I mada se može desiti da vas ljudi doživljavaju kao ozbiljnu i strogu osobu koja je po prirodi uzdržana i uvek drži emocije pod kontrolom, to ne mora da znači da, kada bi vam se pružila prilika, ne biste rado pristali da se upustite u avanturu.
U svakom slučaju, važno je da imate jasno definisan sistem vrednosti. Da li ćete zbog toga odabrati siguran i miran život, ili ćete biti spremni da se odreknete nekih svojih snova ostaje na vama da odlučite. Ipak, da li je zbog mira u kući i komfora najbolje rešenje pristajati na različite vrste kompromisa? Snove ne treba potisikivati i smatrati ih nerealnim, već se treba potruditi da se uspostavi jasna veza između jave i sna. Ako treba, napravite listu svojih želja i počnite da ostvarujete one koji su moguće. Ne morate biti borbeni po prirodi da biste imali jaku volju da učinite sve što je u vašoj moći da biste ono što ste započeli uspešno priveli kraju.
Želja za uspehom treba da vam bude osnovna pokretačka snaga. Posvećenost poslu pretvoriće vas u svemoćnu osobu koja ume da nađe rešenje za svaki problem. Naravno, treba imati na umu i da ta „svemoć“ košta. Rado biste čitav dan proveli u izležavanju u krevetu, šetnji po prirodi, čitanju knjiga ili praćenju fudbalskih utakmica, ali stvarnost diktira drugačiji tempo. Sve to možete da radite samo kada ste pod stresom, kako biste na trenutak zaboravili na probleme.
Nema ničeg lošeg u tome da budete vredni, veoma odgovorni, prezaposleni i uspešni. To su stvari koje povlače jedna drugu, ali ne bi bilo loše da s vremena na vreme pronađete malo vremena za kreativne aktivnosti u kojima će doći do izražaja neki delić vaše umetničke prirode. Na vama je da odaberete način.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.