U trendu

Sloboda je potreba

Svakom muškarcu je potreban određen stepen slobode koju će moći da ispolji čak i ako se nalazi u najozbiljnijoj mogućoj vezi. Da li će to biti sportsko vreme koje odvajamo samo za sebe, odlazak na pivo s prijateljima ili gledanje fudbalskih prenosa nije važno; sloboda je ono što nam je s vremena na vreme potrebno, i žene to znaju. Pitanje je samo koliko smo mi sami svesni slobode koju želimo i znamo li uopšte koliko nam slobode treba da bismo dobro funkcionisali.
Neko se najbolje opusti kada se zavali u omiljenu fotelju, neko spremajući večeru i slušajući muziku po svom izboru, neko izađe na večeru s prijateljima… Svako ima neki svoj način borbe za malo slobode. Univerzalni recept – ne postoji. Najbolje je ako u sebi imate dovoljno snage da se izborite za kompromis. Ako ste još kao dete naučili da sve delite s drugima, imate dobru osnovu. Tada verovatno posedujete i dovoljnu dozu tolerancije i ne smeta vam ono što vaša partnerka radi kod kuće. Možda to i nije previše prijatno, ali nije ni tragedija. Važno je da posedujete sposobnost da svaki problem rešite diplomatski. Ipak, postoje i oni muškarci kojima je zajednički život uvek na prvom mestu i koji su zbog mira u kući spremni da žrtvuju svoju slobodu. Ma koliko nam se njihova nežnost i umiljatost činila nesimpatičnom, oni su izabrali siguran način da im partnerka zbog takvog krotkog ponašanja ispunjava sve želje. Oko jedne stvari se ipak moramo složiti: kada situacija sa partnerkom postane zategnuta, bolje je popustiti.
Doduše, čak i u zajedničkom životu nije loše s vremena na vreme definisati granice svoje privatnosti koje ne treba prelaziti. Ako poštujete tuđe navike i slobodu, onda je sasvim logično da očekujete da i drugi poštuju vas i vaše male hirove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.