U trendu

Spremni za sve

Uspeh u ljubavi imaju lepi, navalentni i šarmantni. I oni koji su spremni da se žrtvuju za ljubav, i oni koji umeju da ostanu pribrani i hladni. Reklo bi se da je ljubav univerzalna migrena koja se individualno leči i ispoljava kod svakoga od nas. Šta biste učnili za ljubav? Nema pravog odgovora, ali nema ni pogrešnog. Sve što kažete može da radi u vašu korist ili protiv vas. Tako to ide s ljubavlju, večitim problemom i večitim užitkom kojem se rado prepuštamo.
Ima onih koji su spremni da za ljubav učine mnogo. Jedina granica koju postavljaju jeste granica ponosa. Upornost u zavođenju je prihvatljiva osobina, istrajnost takođe. Dvosmisleni odgovori ne moraju da vas pokolebaju ako znate da ispravno odgovorite na njih; dvosmislenost je ionako oduvek bila deo ljubavne igre. Do pravog povlačenja treba da dođe samo kada se čuje jedno jasno i izričito „ne“. Sve drugo ne treba da vas obeshrabri. Ipak, samo mali nedostatak samopouzdanja može da vas spreči da se bacite na igru zavođenja. Ako takvo stanje potraje, nemojte se začuditi ukoliko se u tu igru nadalje budete upuštali samo onda kada vam se neka osoba izuzetno dopada. Posledica ovakvih pojava je lako odustajanje, koje vas kasnije vodi do unutrašnje patnje. A vaše povlačenje kod suprotnog pola može da ostavi utisak da i niste bili previše zainteresovani.
Zbog toga, kada je ljubav u pitanju, treba biti spreman za sve. Osoba koja vam se sviđa mora biti vaša po svaku cenu. Jasno je da nije lako izabrati i izboriti se za pravi put do nečijeg srca, zato i treba razvijati taktike i praviti planove osvajanja, ulagati i trud i vreme u jednakoj meri. Kada je ljubav u pitanju, poraz ne sme da bude konačno rešenje. Rezultat mora da bude osvajanje. Sve drugo je apsolutno neprihvatljivo – ljubavni porazi jednostavno ne dolaze u obzir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.