Šta da joj poklonite

U vezi ste tek nekoliko meseci i ne znate baš sve o njoj. Da li da potrošite sav novac na njen apsolutno najomiljeniji poklon ili je isuviše rano za tako skupe poklone? Imajte na umu da nova devojka može da reaguje veoma burno na skup poklon: posramljeno (jer ona nije izašla s istom sumom), uplašeno (naposletku, ipak je reč o investiciji), ili kao da je progonite (skup poklon može shvatiti kao nešto što je gura u ozbiljnu romansu, a ona se samo zabavlja s vama).

Umesto skupocenih stvari, bolje je pronaći poklon koji će biti prezentovan sa stilom, nešto što će pokazati da ste se trudili da bolje upoznate njen ukus, a neće biti toliko skupo. Planiranje unapred je ključ svega. Budite u svemu praktični, a posebno kad je reč o budžetu. Ne zvuči nimalo romantično, ali, verujte, ni minus na računu to nije. Pokušajte da od nje na vreme saznate šta bi želela da dobije za rođendan ili za neki drugi praznik koji podrazumeva darove. Ukoliko vam je neprijatno ili nelagodno da o tome razgovarate s njom, to može biti znak da nešto u vezi ne štima baš najbolje. Masprodukti muškarcima znače maltene isto onoliko koliko ženama neki komad nakita.

E, sad da li će se njoj poklon svideti jeste najveći problem. Tačnije, šta ako se njoj vaš poklon evidentno ne sviđa, ako predstavlja nešto najružnije što je ikada videla? Ukoliko postoje emocije, situacija zavređuje oproštaj, ali uvek ostaje dilema: možda se vi i posle toliko vremena zabavljanja uopšte ne poznajete. Ako je pitate da li joj se poklon dopada, morate biti spremni za svaku moguću vrstu odgovora: od onoga da je oduševljena (kurtoazno zahvaljivanje) do iskrenog odgovora da sama sebi nikada ne bi kupila ništa slično. Da biste sprečili horor film zbog kupovine poklona, trudite se da pratite znakove koje vam ona daje. Dok šetate po gradu, obratite pažnju na to šta joj privlači pažnju i kolike su cene stvari koje je označila kao potencijalne poklone.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.