U trendu

Šta momci misle o devojkama koje ih „startuju“?

Tradicija nalaže da muškarac uvek prvi prilazi ženi, no tradicija je odavno „konzervirana“ – ne živimo u 19. veku.

Danas je uobičajeno da devojke prve prilaze – možda i zato što su najzad shvatile da će uzalud proživetii vek ukoliko budu čekale da momak njima prvi priđe.

Kako bilo, evo šta sami momci misle o devojkama koje prve prilaze:

 • Odlična ideja – olakšavaju posao, rastu u njegovim očima, sve pohvale.
 • To je muški deo – devojke koje prve priđu deluju kao očajnice.
 • Sve zavisi od prilaza: ako je spontan, prirodan i opušten – sjajno, ali ako poželi npr. da me časti pićem – to je odvratno, prava muškarača.
 • Muškarci vole da osvajaju, a ne da budu osvajani, to je previše, mada je grozno i kad devojke glume da su neosvojive tvrđave.
 • Muškarci ionako često sami shvate kad se nekoj sviđaju, pa onda nije nelogično da ona sama prva priđe, da ne čeka njega, jer ko zna, ostariće dotad 😉
3 komentara
 1. REBEKA

  Tacna je konstatacija,da smo naviknuti, da mladici prvi prilaze devojkama. Ali nazalost,danasnji momci,nemaju taj poriv,da prilaze devojkama.Upravo oni (mladici) se ponasaju kao strine.Satima vode jalove telefonske razgovore. A devojke,sta ce.Mogu da biraju da se samozadovoljavaju,ili da startuju mladice.Pa ni onda nije sigurno,da ce mladici da prihvate udvaranje,jer nisu zainteresovani za seks. !

  1. bambi

   Ja sam jednom na krajnje uctiv nacin prisao devojci, predstavio sam joj se lepo, dzentlmenski i pitao je da vodimo ljubav. Ocekivao sam malo paznje sa njene strane. Ona me je pljunula i rekla da sam seljak? Od tada vise devojkama i medvedima ne prilazim.

 2. Al Nasrah

  To je jasan znak da devojka želi zna se šta i da takve situacije treba da se iskoriste.

Napišite komentar