Šta nam je najvažnije

Žene se često pitaju zbog čega se ljutimo na njih. Premotavaju film da provere da li su uradile nešto pogrešno ili nesvesno izgovorile nešto što je moglo da nas povredi. Možda do problema ne bi dolazilo kada bi se one pomirile s tim da postoje neke stvari koje su svete svakom muškarcu i koje ne treba dirati niti pokušavati menjati.

Muškarci i žene su zaista dva sveta, pa i kada je u pitanju shvatanje seksa. Na top-listi omiljenih tema jačeg pola seks zauzima prva dva mesta (treće deli s fudbalom). Kada nam dođu prijatelji, ženama je najpametnije da ne budu tu. Tako ćemo najbolje i bez trzavica moći da na miru uzduž i popreko analiziramo sve poznanice, koleginice i drugarice naše partnerke.

Kao što rekosmo, pored seksa, fudbal je ono što daje smisao životu. Stavite znak jednakosti između fudbala i šopinga i biće vam jasno kako funkcionišu muško-ženski odnosi.

Opšte je poznata stvar da je najbolji prijatelj svakog muškarca daljinski upravljač. Daljinac je naše najbolje oružje protiv ženskog zvocanja, roditelja, dosade… To je prijatelj koji nam je uvek pri ruci. Ukoliko žene imaju nešto protiv toga, postoji samo jedno rešenje – kupite još jedan televizor i istog takvog prijatelja, pa gledajte na miru svoju omiljenu seriju.

Nećemo ispasti preveliki šovinisti ako kažemo da automobili jednostavno nisu za žene. Većina muškaraca rado bi donela zakon kojim bi se ženama zabranilo da upravljaju volanom. Koliko god da smo tolerantni, bilo bi dobro da se žene klone naših ljubimaca na četiri točka.

Na kraju još jedna stvar s kojom žene treba da se pomire. Muškarci jednostavno vole da flertuju. Ukoliko se sve završi samo na flertu, nema potrebe da se pripadnice lepšeg pola preterano opterećuju. Naravno, to ne znači da ćemo tolerisati njeno flertovanje s drugim muškarcima – to jednostavno ne ide.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.